Vabljeni v svetovalno skupino SREČAnje s TESNOBO, ki jo bo na Goriškem vodila kognitivno-vedenjska svetovalka Daša Cek Stepančič.

Skupina je namenjena odraslim, ki se soočajo z anksioznostjo in pridruženimi težavami. Skupinska obravnava bo obsegala 9 srečanj. Pridružite se nam lahko v sobotnih dopoldnevih od 17. 6. – 9. 9. 2023 od 9:00 do 10:45 v Renčah/Novi Gorici.

Vabljeni k poslušanju radijskega intervjuja na Radiu Slovenija Tesnoba nam lahko ukrade življenje ali nas nauči, kako resnično živeti. V prispevku boste izvedeli, kaj je anksioznost, kako se kaže, kaj lahko ob težavah z anksioznostjo naredimo sami, ali je psihološka obravnava lahko v pomoč, ali je smiselno jemati zdravila in če, v katerih primerih, kaj je v soočanju s tesnobo lahko dobrega ter še marsikaj.

Vabljeni v jesensko izpeljavo svetovalne skupine SREČAnje s TESNOBO, ki jo bo na Goriškem vodila naša kognitivno-vedenjska svetovalka Daša Cek Stepančič.

Skupina je namenjena odraslim, ki se soočajo z anksioznostjo in pridruženimi težavami. Skupinska obravnava bo obsegala 9 srečanj. Prvo srečanje bo v ponedeljek, 3. 10. 2022 ob 17.30.

Vabljeni k prebiranju zgodbe, objavljene v reviji Ona, o tem, kako se je akuten strah razvil v hudo hipohondrijo. Huda in dalj časa trajajoča anksioznost ni nič drugega kot le klic duše po spremembi, po ravnovesju. Če si tesnobo dovolimo občutiti, ji dati v sebi prostor, namesto da bi od nje bežali, in če prisluhnemo njenemu sporočilu, je lahko neprecenljiva spodbuda k polnemu življenju, glasnik osebne rasti.

Vabljeni k poslušanju radijskega intervjuja na Radiu Robin Kako pogledati strahu v oči. V njem je Daša Cek Stepančič, ustanoviteljica Centra za anksioznost, osvetlila življenje s tesnobo, vključujoč lastno izkušnjo, iz katere jasno odmeva sporočilo: tesnoba nam lahko ukrade življenje ali nas nauči, kako resnično živeti!